Om oss

Historie
Skiens Såpefabrikk AS er en tradisjonsrik såpefabrikk som har produsert renholdsartikler etter egne oppskrifter siden 1939. Skiens Såpefabrikk sitt varemerke Mekan, Rein, Trine, Tele, Telja, Cup og Brio var godt representert rund hjem og bedrifter, spesielt i Telemark. Mekan Ekstra var brukt over hele lande, verksteder, industri og i private garasjer. Outsourcing av produksjon i Norge og import fra lavkostland gjør det vanskelig å konkurrere og fabrikken avvikler sin produksjon i 2019.

Sommeren 2020 fikk Skien Såpefabrikk ny eier som flyttet fabrikken til Dalen I Telemark. En restrukturering av fabrikken var nødvendig for å kunne forsete med produksjon av egne utviklet produkter.

Skien Såpefabrikk AS skifter Navn til Telemark Såpefabrikk AS.

Vårt mål!
Vårt mål er å fortsette med produksjon av egne tradisjonsrike produkter i Norge.
Mekan produkter blir produsert etter samme resepter som tidligere. Nytt i Mekan serien er 1 liter flasker beregnet for salg i butikker til privatmarkedet. Vi må også tilpasse oss dagens Miljø krav som krever mer miljøvennlige produkter. Nye Mekan Miljø produkter er under utvikling hos oss.

Merkenavnet Rein mest kjent som Rein grønnsåpe levere videre. Vi har utviklet desinfeksjonsprodukter i Rein Serien.
Vi bruker kun di beste råstoffene, og av hånddesinfeksjon er det lagt vekt på at den ikke skal tørke ut huden som har blitt et problem for mange etter korona koronaepidemien.

Vårt mål er å levere kvalitetsprodukter utviklet og produsert i Norge som er lett tilgjengelig for offentlige og private i Norge.

Hva vi gjør.
Vårt Produkt sortiment er stadig i vekst med gamle gode og nye produkter. Vi har inngått samarbeid med flere aktører om produksjon og levering av produkter med kundens eget brand.

Vi leverer til varehandel, kjeder og større selskaper og bedrifter. Vårt mål 2021 er å etabler avtaler med forretninger om utsalg av våre produkter til private, varekjeder, industri og offentlig sektor over hele landet. Ta kontakt om du ønsker våre produkt i din butikk eller tips oss!

Kontakt oss!
Tlf.: 35 52 10 00 Mobil: 40 40 37 71
E-post: [email protected]

Du kan også kontakt oss på facebook! Om du deler og liker setter vi stor pris på det!
Facebook Norsk Kjemi
Facebook Skien Såpefabrikk

Ikke nøl med å kontakt oss!

Med Vennlig Hilsen
Team Såpefabrikken